Pijnloos & snel

We werken rechtstreeks met je onderbewustzijn. Dat deel van je brein dat alles over jou weet en de meest ideale oplossing voor jou kan uitwerken. Dit werkt zeer snel, zonder confrontatie of herbeleven, en helpt tegen fysieke problemen die mentaal van oorsprong zijn.

 

Krachtige ervaring

95% van Glenn's focus ligt op het opbouwen van de sterkste versie van jezelf. Het onderbewuste deel van je brein kent je probleem immers beter dan jijzelf. Met het opbouwen van krachtige, positieve emoties, wordt zelfs trauma verwerken een leuke, boeiende ervaring.

Tools voor thuis

Glenn gaat graag verder dan puur dat ene probleem en geeft je tools mee die je thuis kunt gebruiken om in 1 minuut meer controle te krijgen over andere emoties of pijn. Zo kan je op andere vlakken zelf verder je levenskwaliteit verbeteren.

persoonlijke hulp Glenn Jones trauma

Trauma

Je hoeft je trauma op geen enkele manier herbeleven. Je hoeft er zelfs niet over praten. Je onderbewustzijn weet perfect wat er is gebeurd en hoe dit zich uit in je dagelijkse leven. 

Samen met Glenn haal je je krachtigste hulpbronnen naar boven. Zo neutraliseren we niet alleen je trauma. Je zelfbeeld wordt sterk opgekrikt en we zeggen vaarwel aan belemmerende emoties en gedrag. Een boeiende reis met daadkrachtige apotheose.

persoonlijke hulp Glenn Jones angst en fobie

Fobie en angst

Een fobie is niet meer dan een sterke verbinding in je brein tussen een bepaalde situatie en angstige emoties. Soms leidt dit ook tot vermijdend gedrag.  Na het verbreken van deze verbinding kom je tot de verbazende conclusie dat je zelfs geen tikkeltje angst meer kunt oproepen bij ervaringen uit het verleden. Simpelweg omdat er geen fobie meer is.

Ervaar je angst of paniek zonder specifieke trigger, dan is je brein in een staat van over-alertheid. Een alarm dat gewoon moet worden uitgezet. 

persoonlijke hulp Glenn Jones migraine hoofdpijn

Migraine en hoofdpijn

Kamp je al even met je migraine of andere vormen van hoofdpijn? Als je alle medische testen hebt doorlopen en er kan geen fysieke oorzaak gevonden worden is de kans groot dat er een mentaal probleem is. 

Je hoofdpijn wil je een boodschap geven. Of heeft je onbewust in het verleden geholpen en gebruikt dit 'programma' nodeloos opnieuw. Laat ons even overleggen met dat onbewuste deel van je brein om je pijn drastisch te verminderen of zelfs helemaal vaarwel te zeggen.

persoonlijke hulp Glenn Jones chronische pijn

Chronische pijn

Heb jij al langer dan 6 maanden pijn, en wordt geen duidelijke medische oorzaak gevonden. Dan is de kans groot dat een mentaal, onbewust probleem aan de basis ligt. Als het belangrijk is dat je pijn voelt, kan die sterk gereduceerd worden.  Indien ze geen nut meer heeft, kan ze gewoon afgezet worden. Dit alles via overleg met dat onbewuste deel van je brein.

Dit kan ook van toepassing zijn op: chronische pijnen, fibromyalgie, reuma, artrose, uitstralingspijn, pijnlijke maandstonden, fantoompijn, ...

persoonlijke hulp Glenn Jones stoppen met roken

Stoppen met roken

Je brein heeft roken gevonden als manier om een bepaalde nood onbewust in te vullen. Als je op wilskracht probeert te stoppen, wordt die nood niet meer ingevuld en doet je brein er alles aan om die sigaret terug op te steken. Een energievretend gevecht waar de meesten onder ons niet in slagen.

Als we je onderbewustzijn vragen om gezonde alternatieven te bedenken om die nood in te vullen en het roken vaarwel te zeggen, dan is, wat ooit een verslaving bleek, verleden tijd.

Let's reconnect with that part of you that knows everything about you... and make a change!