Individuele hulp

Wat mag ik verwachten?

"Niemand zei ooit dat therapie saai of pijnlijk moet zijn".

Glenn focust 95% van z'n tijd op het opbouwen van zeer positieve emoties en krachtige hulpbronnen, zoals ultiem zelfvertrouwen, een sterk zelfbeeld... Simpelweg omdat het allemaal in je zit. 

Zijn methodes werken integraal op je onderbewustzijn. Dat deel die alles van jou weet. 

Als er met hypnose of trance gewerkt wordt, ervaren mensen dikwijls innerlijke rust of plezier.

Glenn geeft je graag tools mee naar huis waarmee je zelf op elk moment deze emoties terug kunt oproepen. Als er zich andere problemen voordoen zoals bijvoorbeeld stress, dan kan je jezelf met deze tools snel terug tot rust kunt brengen. 

Ken je het zalig gevoel van een 'aha'-moment?
Ondanks het feit dat veel onbewust gebeurt, komt ook dikwijls zo'n 'aha'-moment voor. Het is vaak dat ene inzicht, het begrijpen van je lichaam, die alle last van je schouders doet vallen, de pijn uit je lichaam doet verdwijnen.

Zal ik zaken uit het verleden moeten herbeleven?

Neen. Je wordt op geen enkel moment gevraagd om traumatische of negatieve zaken te herbeleven. Je hoeft ze zelfs niet te benoemen. Al die informatie zit opgeslagen in je brein. Glenn werkt rechtstreeks met dat deel van je brein die met deze informatie aan de slag gaat zodat het de best mogelijk oplossing voor jou kan uitwerken. Dit gebeurt allemaal onbewust. Na de sessie ervaar je gewoon dat je probleem sterk gereduceerd of zelfs helemaal weg is. 

Als er zaken uit het verleden aan bod komen zijn het positieve (of neutrale) momenten. Van daaruit bouwt Glenn verder naar de meest krachtige, ideale vorm van jezelf.

 

Behoud ik tijdens een sessie de volledige controle over mezelf?

Absoluut. Glenn kan geen veranderingen aanbrengen in je brein als je die zelf niet wilt.

In de eerste minuten worden duidelijke afspraken gemaakt over welke verandering je wilt. Dit is de enige verandering die zal plaatsvinden.

Soms worden vormen van hypnose gebruikt. Een grote misopvatting rond hypnose is dat je controle zou verliezen. Integendeel... Glenn zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot 'programma's' in je brein waar je geen toegang meer toe had.  Dit geeft je uitermate veel vrijheid en controle om zaken te veranderen.  

Daarnaast hoor je alles en hoef je gewoon je ogen te openen om het af te breken.

Weet dat mensen die op het podium staan in hypnoseshows daar willen zitten en die zaken echt willen ervaren. 

 

Wordt er gebruik gemaakt van hypnose?

Dat kan. Elke persoon en elk probleem is anders. Daarom past Glenn z'n methodes aan aan jou.

Mogelijk wordt er een vorm van trance gebruikt of brengt Glenn je in een zalige ontspanning. Of communiceert hij met jouw onderbewustzijn, bij volledig bewustzijn, zonder dat je zelfs je ogen moet sluiten. Anderzijds kan het dat Glenn veranderingen aan je onderbewustzijn aanbrengt terwijl het aanvoelt als een doodnormaal gesprek.

Als je heel graag hypnose wilt ervaren of je bent op zoek naar intense rust... vraag er gerust naar.

Hoeveel sessies zijn er nodig om mijn probleem aan te pakken?

Meestal zijn 1 à 2 sessies voldoende. Soms komt het voor dat er toch een 3e of 4e sessie nodig is. Zeer uitzonderlijk zijn meer sessies nodig.

De reden dat Glenn's methodes zo snel werken is dat hij rechtstreeks op onbewust niveau werkt. Geen nood aan talloze gesprekken om het probleem in kaart te brengen en oplossingen te zoeken. Je brein weet alles van jou, weet exact wat de meest ideale oplossing is voor jou en welke nieuwe inzichten je nodig hebt. 

Wordt een garantie geboden op succes?

Neen. Elke mens is anders en geen enkele arts, specialist, dienstverlener, ... kan 100% (blijvend) succes garanderen. 
Het kan voorvallen dat het probleem niet helemaal weg is, maar zeer sterk gereduceerd is. Zelden komt het voor dat er geen effect is. Als je op de pagina komt om een afspraak te plannen wordt transparant de successcore getoond.

De kans dat een probleem, eenmaal het weg is, ooit nog terug komt is zeer klein.

Hoe groot is de kans dat ik van m'n probleem af raak?

Op de pagina voor het plannen van een afspraak zie je steeds de succes score van Glenn's methodes voor een bepaald probleem. Dit kan voor verschillende problemen anders zijn. Je zult zien dat Glenn vrij hoge succes scores heeft.

Om de kans op succes zo groot mogelijk te maken is er bij de meeste problemen een test voorzien. Na het invullen van deze test krijg je de resultaten die uitleggen in welke mate jij in aanmerking komt. Zo willen we je zo goed mogelijk informeren. 

Glenn doet heel wat onderzoek om nog meer mensen te kunnen helpen en z'n succes scores nog te verhogen.

Waarom gebeurt de betaling vooraf?

Glenn wil elke minuut van z'n sessies kunnen focussen op jou.

Daarnaast hangt het slagen van de sessie sterk samen met jouw motivatie en engagement.  Daarom polsen we tijdens onze testen ook altijd naar je motivatie. Het meteen betalen voor Glenn's opdracht jou te helpen geeft een sterker gevoel van engagement t.o.v. het gewoon plannen van een afspraak.

Experimenten en docu's

Hoe gebeurt de selectie van de kandidaten?

We kijken in eerste instantie naar jouw motivatie om hieraan deel te nemen. De mate waarin je ons wil helpen om van de docu een succes te maken heeft een grote impact. 

Daarnaast is het belangrijk dat de methodes van Glenn jou kunnen helpen. Dit wordt bepaald via de evaluatietest die je op voorhand invult.

Komen mensen uit mijn omgeving in beeld of alleen ik?

Indien relevant kan in overleg met jou bepaald worden mensen uit je omgeving te interviewen rond hoe zij jouw probleem of evolutie ervaren.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken om deel te nemen?

Eenmaal je geselecteerd wordt plannen we een filmochtend of -middag van 4u in. Daarin doen we enkele interviews met jou en met mensen uit je omgeving. Indien relevant kan het zijn dat we op verschillende locaties filmen. Dan kan deze eerste filmdag uitlopen tot een hele dag.

Afhankelijk van je vooruitgang worden 0 tot 3 extra sessies voorzien. Deze opnames duren gemiddeld 3u.Onze regisseur bepaalt of dit bij jouw thuis, bij Back to (my) Nature of op een derde locatie zal doorgaan.

Er wordt een eindinterview van 3u ingepland om je evolutie na 2 à 3 maanden vast te leggen. 

Tussentijds vragen we je om op regelmatige basis een videodagboek bij te houden en via een app elke dag jouw vooruitgang door te geven. Zo kunnen we je ook kortbij opvolgen.

Kan ik voorkomen dat bepaalde beelden gebruikt worden?

Ja. We gaan ervan uit dat we alle beelden mogen gebruiken. Toch, mocht er een scene zijn waar je je niet goed bij voelt, overleggen we graag hoe we dit kunnen aanpassen. Het is belangrijk dat jij als ambassadeur van deze docu er volledig achterstaat.

Hoelang duurt het vooraleer de documentaire uitgezonden wordt?

Ons doel is om 2 à 3 docu's per jaar te lanceren. Om waarheidsgetrouwe resultaten weer te geven is het belangrijk dat we de evolutie van onze kandidaten enkele maanden na de sessie(s) blijven opvolgen. Je mag rekenen dat een docu 4 à 5 maanden na aanvang van de eerste sessie gelanceerd wordt.

Word ik betaald of moet ik betalen voor mijn deelname?

Deelnemen aan een documentaire, incl. alle sessies en opvolging is volledig gratis.  Anderzijds wordt je op geen enkele manier vergoed voor jou deelname. Alle rechten van de documentaire zijn voorbehouden voor Back to (my) Nature.

Heb je nog vragen?

Werd je vraag nog niet beantwoord?
Stel ze via de chat rechtsonder deze pagina.